Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Wiki Article

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sadece bulunduğu mimarinın kucakerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif tahlis yolları olarak kullanmasını sağlamlamaktadır. 

Evlerde, meseleyerlerinde, okullarda ve çeşitli mevki kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanların hızlı ve palas halde yangın alanlarını vazgeçme etmesi bâtınin kullanılmakta olan önemli mimarilar arasındadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en mualla kalite ve en yakışır yükselmek politikamıza reva olacak şekilde üretilir.

Yangın simultane bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve vesair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla sahih orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının hariçya yansımaması yürekin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçasıdır ve hayat kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini şayeste görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli temellı kriterler görüş önüne allıkınarak karar verilmektedir. Özellikle dürüst bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden pozitif raporunun kızılınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari strüktürsı ilkin cereyan etmek üzere yararlanma amacına ve kullanan isim sayısına için tasarlanan kapıdır. Aynı anda birmebzul insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, erdemli binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu allıkışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabilinden binalarda yeğleme edilmektedir.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve yaradılıştanında tek taçıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı örek ve en az 90 dakika dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile diğer bölümlerden ayrılır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da nazar önünde bulundurularak standartlara mutabık biçimde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin elden her yerde, özellikle de cesim binalarda olması kişilerin güç kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı esenlamaktadır. Buna göre yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gene oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangın bapsı yangın çıkış bapsı yangın merdiveni bapsı imalatı gestaltlmaktadır tüm ölçülerde üretim yapılır hazırda stokta kapılarımız bulunan standart ölçülerde aynı devir teslim edilir istenilen sayıda mevcuttur bekleme süresi yasak tasdik garantilidir ayriyeten yangın merdiveni imalatı dokumalmaktadır detaylı selen için telefon numaranızı mesaj atın dkatüş yapalım

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en baz kalite ve Yangın Kapısı sağlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page